Zdroj: Auxilium vicinum, nadační fond - Chabařovice
Ústí nad Labem

Chabařovice - Na náměstí 9. května v Chabařovicích vyhořel byt rodiny Gebertových, jeho obyvatelé tak o všechno přišli.

Nadační fond Auxilium vicinum proto vyhlásil sbírku. Zájemci mohou finanční pomoc posílat na transparentní účet nadačního fondu 2700833598/2010, zpráva pro příjemce: Gebertovi, variabilní symbol: 313. Stav účtu můžete sledovat zde: https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2700833598

"Jak už oznámili FK Slovan Chabařovice, bude se v pátek 17. 5. od 18:00 v areálu FK Slovanu konat koncert kapely Kabát revival. Vstupné bude zdarma, ale u vstupu bude umístěna zapečetěná kasička našeho nadačního fondu a výtěžek i z této sbírky bude věnován Gebertům! Předem všem dárcům děkujeme a prosíme o sdílení tohoto příspěvku," uvádí na sociální síti Facebook nadační fond Auxilium vinicium.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru