Jezero Milada. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústecko - Běžíme za všechny, kteří se nevzdali. Připomínáme si ty, kteří bojovali proti totalitám v minulosti, i ty, kteří za svobodu bojují dnes. To je heslo Běhu pro paměť národa, jenž proběhne ve středu 15. května 2024 v odpoledních hodinách u jezera Milada. Pořadateli jsou ústecký spolek Už tam budeeem?!, nezisková organizace Post Bellum.

Běžci se utkají na trati poblíž parkoviště nad hlavní pláží. Celý charitativní běh je rozdělen do několika závodů. Startovné, které určuje organizace Post Bellum, na dětské tratě podle věkové kategorie na trasy dlouhé 0,5 až 1 kilometr, přijde na 100 Kč. Dospělý běžec zaplatí za 5 a 10 kilometrovou trať od 300 Kč. Výdej startovacích balíčků začne v 15.30 hodin. Vyhlášení výsledků dospělých kategorií je naplánováno na 19.30 hodin.

Dar, věnovaný jako startovné přispěje k rozšíření sbírky Paměť národa, která zachycuje životní příběhy pamětníků 20. století pro další generace. Registrovat do letošního ročníku Běhu pro paměť národa mohou běžci do 12. května 2024.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru