Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 28. března v 9:50 prováděla motorizovaná hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku kontrolní činnost v ulici Masarykova, kde si u zastávky MHD Beethovenova, u kavárny Zvěřinec všimla ležící osoby, u které se skláněly dvě ženy.

Hlídka na místě zastavila služební vozidlo a po vystoupení bylo zjištěno, že na zemi leží žena středního věku. Dotyčná spěchala na trolejbus, zakopla a při pádu se silně udeřila do hlavy, čímž si způsobila krvácivé zranění. Strážníci za pomoci tlakového obvazu dotyčné asi třícentimetrovou tržnou ránu obvázali. Dále bylo u ženy zjištěno drobné krvácející zranění na nose, na kterém se nacházel hematom (nos pravděpodobně zlomen nárazem o zem).

Dále si dotyčná stěžovala na bolest pravého ramene, ve kterém jí při pádu mělo křupnout, ale dle jejího sdělení může rukou omezeně hýbat. Po ošetření byla žena posazena na lavičku, kde s ní bylo neustále komunikováno, aby neupadla do šoku. Z těchto důvodů byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si zraněnou ženu od strážníků převzala a následně převezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru