Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Ústeckým policistům se podařila v krátké době objasnit série vloupání a pokusů vloupání do sklepních prostor a bytů. Podezřelý 19letý mladík se v průběhu ledna nejprve pokusil vloupat do bytu na Klíši.

Po vypáčení vstupních dveří si hned v přízemí vybral dveře do bytu. Ve chvíli, kdy za dveřmi uslyšel mužský hlas, vzal nohy na ramena a utekl. Následně se ještě vloupal do několika společných prostor na Severní Terase, kde ho ale vždy vyrušily hlasy osob. Podařilo se mu to až v ulici 17. listopadu. V jedné ze sklepních kójí odcizil tašku s neznámým obsahem (několik kilogramů cukru) a v dalším domě z chodby před dveřmi bytu několik párů bot. „Jeho vidinou byla elektronika, prostě věci, které lze následně snadno zpeněžit," podotkla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Tato vidina se mu ovšem v žádném z jeho případů nenaplnila.

Podezřelý se v současné době nachází ve výkonu trestu odnětí svobody, kam ho soudce ve zkráceném přípravném řízení poslal na jeden rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru