Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Tento týden se strážníci z okrsku Severní Terasy zaměřili na bezdomovce, kteří nevyužívají služeb charitativních organizací a přebývají ve volné přírodě.

Kontroly těchto míst byly zaměřeny nejen na dodržování pořádku v samotných příbytcích bezdomovců a jejich okolí, ale i na jejich bezpečnost v době, kdy teplota padá pod bod mrazu. Strážníci bezdomovce upozorňovali na různá nebezpečí, která jim hrozí při nocování v těchto podmínkách.

Zároveň s těmito kontrolami probíhá v rámci akce „čisté město“ akce na odklízení drobných černých skládek, vznikající často okolo popelnic a kontejnerů na domovní odpad, které uklízí alternativně odsouzení, jenž si svůj trest odpykávají u Městské policie Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru