Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Iniciativa Stop Hazardu v Ústí nad Labem zaslala všem zastupitelům města dopis týkající se možného znovuobnovení hazardních her ve městě.

Vedení města se ohrazuje proti informacím, které předala anonymně iniciativa Stop Hazardu v Ústí nad Labem zastupitelům prostřednictvím dopisu. Je v něm uvedeno, že existují plány na opětovné povolení heren a casin na území Ústí nad Labem.

Vedení města o těchto aktivitách nemá žádné informace a skutečnosti uvedené v zaslaném dopise se nezakládají na pravdě. Obecně závazná vyhláška č. 1/2021, o regulaci provozování hazardních her, kterou v květnu 2021 přijali zastupitelé, zůstává nadále v platnosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru