Autobus zdarma k jezeru Milada využilo již přes tři tisíce cestujících
Ilustrační snímek. Zdroj foto: Dopravní podnik města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Jezero Milada – Bezplatně k jezeru Milada vozí každou hodinu cestující od začátku července letošního roku turistická linka ústeckého Dopravního podniku. Autobus vyráží ze zastávky Divadlo (zastávka turistických linek) a zpět sváží cestující od jezera ze stanic pláž Trmice a hlavní pláž.

První spoj o letních prázdninách jede každý pátek, sobotu a neděli z centra Ústí nad Labem v 9.50 hodin a poslední spoj od jezera Milada vyráží ze zastávky hlavní pláž v 19.02 hodin. „Za devatenáct dní provozu v letošním roce jsme na lince k jezeru Milada přepravili 3241 cestujících. Vždy záleží na počasí,“ uvedla pro e-ústí.cz Jana Dvořáková, mluvčí Dopravního podniku města Ústí nad Labem. /Jízdní řád najdete zde./

{article Rozběháme a Canicross Ústí se na jezeře Milada zvedne z gauče na podporu ústecké zoo}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article} 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru