AKTUÁLNĚ: Kraj je v ledovém sevření! Staly se hromadné nehody, z chodníků jsou skluzavky
Policisté vyšetřují nehodu na zledovatělé silnici u mosteckého KFC. Foto: Oldřich Hájek
Ústí nad Labem

Ústecký a Karlovarský kraj - Na severozápadě republiky je v pondělí v podvečer nejkritičtější situace ohledně ledovky z celého Česka. Na řadě míst se bourá a chodníky jsou pokryty souvislou vrstvou ledu, někde i 5 milimetrů silného, uvádí aktuálně Český hydrometeorologický ústav. Lokálně stále prší. Buďte mimořádně opatrní!

Začněme od Stráže nad Ohří. Jsou tam havarovaná dvě osobní vozidla a také nákladní automobil, který uvázl na komunikaci. Dvě havarovaná vozidla jsou v Horním Jiřetíně, další dvě u Korozluk. V Mostě na zledovatělé cestě porazilo auto reklamní totem u KFC. V Litoměřicích u kina Máj vrazil osobní automobil do autobusové zastávky. U Baumaxu v Ústí nad Labem jsou rovněž dvě vozidla po havárii.

Silnice mezi Děčínem a Povrly je z důvodu dvojnásobné hromadné nehody uzavřená.

Dopravu v celém Karlovarském kraji komplikují zledovatělé pozemní komunikace. "Od ranních hodin evidujeme zhruba na tři desítky dopravních nehod. Naštěstí nedošlo k žádnému vážnému zranění. Řidiči, jezděte opatrně a pokud můžete, tak své cesty odložte na jindy," upozorňuje Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru