Litoměřice - Nevšední kulinářský zážitek můžete prožít na konci října v Litoměřicích na prvním gastronomickém festivalu v Ústeckém kraji. Odvážní jedlíci mohou zkusit, jak chutná cvrček, saranče nebo šváb. Vyzkoušíte hmyz na talíři?

O nevšední kulinářský zážitek se postará David Švejnoha, o kterém se v poslední době mluví kvůli jeho náklonnosti a popularizací Entomofágie, tedy využívání hmyzu jako potraviny.

Nejen hmyz, ale i další delikatesy

Přední šéfkuchaři z Ústeckého kraje a Prahy budou návštěvníky učit vařit z ryze českých surovin. V prostorách Zahrady Čech v Litoměřicích si můžete vychutnat výtečné delikatesy přímo z rukou mistrů svého oboru a to jak v pavilonech, tak pod širým nebem. Jednotlivé restaurace, bary, vinaři, pivovary či baristé u této příležitosti připraví vybrané speciality zdůrazňující filozofii svého podniku.

První ročník bude okořeněn bohatým doprovodným programem zaměřeným nejenom na vyznavače kvalitní gastronomie, ale i na širokou veřejnost včetně rodin s dětmi.

Gastro Food Fest se koná 25. – 27. října 2013 v areálu výstaviště Zahrady Čech v Litoměřicích.


Jak bude otevřeno?

  • pátek    12 - 19 hod
  • sobota  10 - 19 hod
  • neděle   10 - 17 hod

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru