OBRAZEM: Stovky běžců v ulicích nočního města! Běžel se unikátní Night Run
Start pětikilometrového Avon běhu v centru Mostu. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most – Přes tisíc registrovaných účastníků měli v letošním ročníku jedinečného nočního běhu městem Most jeho organizátoři. Závodu NN Night Run se účastnili nejen Mostečané, ale lidé z celého kraje i dalších částí republiky.

Ve městě pod Hněvínem se běželo už počtvrté. Start všech běžeckých závodů probíhal opět na 1. náměstí. Trasy dvou hlavních závodů v délce 5 a 10 km pokračovaly přes park Šibeník a zpět na náměstí. Součástí akce byl dětský závod okolo náměstí i nezávodní rodinný běh.

Na závody seriálu NN Night Run často míří naprostí začátečníci, kteří si chtějí závod užít. Naopak tyto závody nevyhledává česká špička, a tak mají šanci na hezký výsledek i výkonnostní běžci. I zde jde poslední roky úroveň nejrychlejších rychle nahoru, což souvisí s růstem zájmu. Na všech závodech se letos prudce zvýšil počet účastníků, a to jen potvrzuje odhodlání organizátorů vrátit se na pozici druhého nejoblíbenějšího českého běžeckého seriálu, co se počtu účastníků týká.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru