Prvenství si odvezl do Chomutova Zdeněk Lacina (Mexiko Chomutov), druhé místo obsadil Zdeněk Hájek (Red Hornets Písty). Na třetím místě skončil Evžen Bothe (Bohémové Most)
Prvenství si odvezl do Chomutova Zdeněk Lacina (Mexiko Chomutov), druhé místo obsadil Zdeněk Hájek (Red Hornets Písty). Na třetím místě skončil Evžen Bothe (Bohémové Most)
Zajímavosti

Proboštov - V sobotu se v Proboštově u Teplic konal 2. Regionální Master v elektronických šipkách. Turnaj byl vypsán v kategoriích TOP 16 muži, TOP 8 ženy, jednotlivci muži a ženy, dvojice muži a ženy, turnaj jednotlivců pro žáky a juniory a turnaj amatérů. Turnaje se zúčastnilo 125 mužů, 36 žen, 7 juniorů, 7 žáků a 10 amatérů.

V nejprestižnějším turnaji TOP 16 muži si prvenství odvezl Zdeněk Lacina (Mexiko Chomutov), který celkem přesvědčivě porazil ve finále 5:1 Zdeňka Hájka (Red Hornets Písty). O 3. místo si zahráli poražení semifinalisté, Evžen Bothe (Bohémové Most), který byl nakonec úspěšnější a obhájil 3. místo z minulé TOPky a Smolka Miroslav (U Havlů Třebenice), který skončil čtvrtý. Ve stejném turnaji TOP 8 žen si prvenství opět odvezla Žaneta Rödlová (Kanec Most), když ve finále porazila Káťu Pilnáčkovou (13. pramen Žatec). V zápase o 3. místo porazila Jana Kovářová (WFS Evaň), Janu Ilenčíkovou (LM Pšov).

V turnaji master mužů si 1. místo vybojoval Martin Beňka (Fofr team Duchcov), na 2. místě skončil Kamil Fojtík (Pijonýři Litvínov) a 3. místo si odvezl Václav Jaroš (Red Hornets Písty). V turnaji master žen si odvezla 1. místo Bára Mairichová (ŠK Bořeň Bilina), když ve finále porazila Pavlu Dvořákovou (EKS Neuděláš Nic Most). 3. místo si odvezla Zdeňka Hlavatá ze Žatce.

V turnaji juniorů si zcela přesvědčivě vybojoval 1. místo Jan Zajíc (Magistři Duo Most). Na 2. místě skončil Horčík Vojtěch (Bejci Ploskovice) a 3. místo si odvezl Václav Tichý (Oceloti Most). V turnaji žáků si první místo odváží skoro domácí hráč Filip Rom. Na 2. místě skončila Veronika Kellerová z Travčic a 3. místo vybojoval Víťa Schieferdecker z LM Pšov.

V turnaji dvojic mužů dominovala dvojice Petr Rouč (Formani Duchcov) a Zázvorka Bedřich (LM Pšov), kteří ve finále porazili dvojici Tonda Davídek (Formani Duchcov) – Zdeněk Lacina (Mexiko Chomutov). Na 3. místě skončili Zdeněk Hájek a Václav Jaroš. V turnaji dvojic žen si vítězství odvezly Nikola a Jana Kovářovy (WFS). Na 2. místě skončily Jana Ilenčíková a Káťa Pilnáčková a na 3. místě skončil pár Žaneta Rödlová a Bára Mairichová.

Proběhl zde i turnaj amatérů kde si 1. místo vybojoval Bronecký Miroslav, 2. místo Machala Vlastimil (Teplice) a 3. místo Horáček Petr (Proboštov).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru