MŮŽE SE HODIT: Benzina nabízí na modernizovaných čerpacích stanicích občerstvení i pro mobily
Foto: Unipetrol / Benzina
Zajímavosti

Praha – Benzina, která je se 402 čerpacími stanicemi největší sítí v České republice, pokračuje v modernizaci a rozšiřování služeb pro zákazníky. V minulém roce kompletně pokryla své čerpací stanice bezplatným vysokorychlostním bezdrátovým internetem a nyní v rámci rozšiřování konceptu občerstvení STOP CAFE nabízí službu re-charge, která díky zásuvkám umožňuje pohodlné nabíjení přenosných zařízení, jako jsou mobilní telefony, tablety či notebooky.

Trend využívat mobily a notebooky v kavárnách čerpacích stanic Benzina neustále roste. Stále častěji se čerpací stanice stávají také místem obchodních schůzek a jednání. Moderní prostředí s dobrou kávou, chutným občertsvením a bezdrátovým vysokorychlostním připojením, které je bez hesla, datových limitů a zcela zdarma, k tomu přímo vyzývá.

„Měníme k lepšímu nejen vzhled stanic, ale také nabídku služeb. Modernizované stanice nabízejí zákazníkům nový design, nové druhy občerstvení a rozšířené zóny k relaxaci či práci. Jsme přesvědčeni, že k tomu dnes také patří nejen připojení k internetu, ale i možnost dobít si svá mobilní zařízení. Takto zmodernizovaných již máme 32 stanic a do konce roku jich chceme mít 100,“ říká Agnieszka Bobrukiewicz, vedoucí odboru marketingu pro maloobchod skupiny Unipetrol.

Čerpací stanice Benzina rozšířené o koncept STOP CAFE jsou v relaxační zóně vybaveny stolky s integrovanými zásuvkami pro nabíjení. Základní gastronomickou nabídku, oblíbenou fair trade káva a hotdog, rozšiřuje na vybraných stanicích pestrá paleta tradičních i moderních pokrmů s důrazem na zdravou výživu. Vedle hlavních jídel a salátů jsou k dispozici také snídaňová menu. Jídla jsou připravována ve speciálních pecích bez přidaného tuku. Mimo to STOP CAFE nabízí široký sortiment čerstvých baget, croissantů, můsli, jogurtů a dalších specialit. Vedle teplých a studených nápojů a kávy s certifikací Fairtrade jsou v nabídce modernizovaných stanic také čerstvě lisované ovocné a zeleninové šťávy. Pro urgentní případy je k dispozici i prodej základních léků.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru