Kaufland otevřel moderní prodejnu v Ústí na Klíši
Nové prostředí a pult masných výrobků v Kauflandu na Klíši.
Zajímavosti

Ústí nad Labem – Oblíbená prodejna Kaufland v Ústí na Klíši byla po rekonstrukci znovu otevřena v Okružní ulici. Zákazníkům znovu slouží od 1. března. Návštěvníci si nyní už mohou užívat pohodlí při nákupech v nových moderních prostorách.

Design a technologická výbava prodejny jsou koncipovány tak, aby byly co nejvíce inovativní a vyšly vstříc potřebám zákazníků, kteří chtějí nakupovat efektivně – rychle a jednoduše. Rekonstrukce má přispět ke snazší orientaci v prodejních prostorách, rovněž má zvýšit přehlednost nabízeného zboží.

„Prodejna byla zavřena dva měsíce a prošla kompletní modernizací. Děláme vše pro to, aby se zákazníci, kteří k nám chodí nakupovat, cítili co nejlépe, abychom jim čas, který stráví nakupováním, co nejvíce zpříjemnili. Zároveň je pro nás důležité i to, aby provoz prodejních prostor byl ekonomicky a ekologicky úsporný a minimálně zatěžoval okolí,“ uvedla Renata Maierl, mluvčí společnosti Kaufland.

0203interier

Společnost Kaufland loni přebudovala už několik svých prodejen v ČR, nyní se soustředí na vytváření moderní koncepce obchodů. Kaufland v Ústí nad Labem by měl působit pocitem velkého vzdušného prostoru, klidu, čistoty, jednoduchosti a především funkčnosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru