Jaký by měl být český prezident? Podívejte se na odpověď mentálního kouče českých olympioniků Jana Mühlfeita
Jan Mühlfeit. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Ústecký kraj - Den před druhými přímými prezidentskými volbami zavítal do severočeského Mostu český manažer, globální stratég, mentor a kouč českých olympioniků, který téměř 22 let působil ve firmě Microsoft, Jan Mühlfeit.

Nedalo nám, abychom se odborníka na odemykání lidského potenciálu nezeptali, jaký by měl být český prezident.

„Já si myslím, že obecně prezident by měl být člověk, který je autentický, tedy je sám sebou, je předvídatelný, měl by to být člověk, který je schopen reprezentovat zemi, protože on je často jediným reprezentantem na různých fórech za svou zem, měl by mít jazykové vybavení, inteligenci. Dále by měl mít pozitivní lidské vlastnosti, například férovost,“ odpověděl Jan Mühlfeit.

Více o tom proč kouč, kterému rád naslouchal Bill Gates, přijel do Mostu, si přečtete již brzy na našem webu.

Druhé přímé prezidentské volby v České republice začínají 12. a 13. ledna prvním kolem. V případě, že ani jeden z kandidátů nezíská více než 50 % hlasů, bude druhé kolo voleb o dva týdny později, tedy 26. až 27. ledna 2018. Podle zákona se volby konají vždy v pátek od 14 do 22 a v sobotu od 8 do 14 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru