Volební místnosti nebudou bez proudu. Energetici zrušili plánované odstávky
Energetici při práci v terénu. Ilustrační foto: ČEZ Distribuce
Zajímavosti

Ústecký kraj - ČEZ Distribuce ze Skupiny ČEZ, která působí na území 11 krajů, přijala opatření, díky kterým by měl být zajištěn zdárný a bezproblémový průběh voleb. Společnost zrušila v termínu voleb plánované odstávky elektřiny a posílila počty pracovníků jak v terénu, tak i na call centru a dispečinku pro nenadálé poruchy způsobené nepříznivým počasím.

Na celém zásobovacím území společnosti ČEZ Distribuce nebudou v termínech od 12. ledna, 13:00 hod do 13. ledna, 24:00 hod (1. kolo prezidentských voleb) a od 26. ledna, 13:00 hod do 27. ledna, 24:00 hod (v případě konání 2. kola prezidentských voleb) prováděny plánované práce na distribučním zařízení, se kterými by bylo spojeno přerušení nebo omezení dodávky elektřiny (s výjimkou činností poruchové služby). "Zároveň společnost pro termín konání voleb navýšila počty pohotovostních čet, a posílila pohotovosti pracovníků dispečinku a call centra s cílem předejít delším výpadkům z důvodů poruch v distribuční soustavě," uvedla Soňa Holingerová, mluvčí Skupiny ČEZ.

"V případě nenadálého výpadku elektřiny ve volebních místnostech prosím nejprve zkontrolujte jističe v objektu, následně pak volejte na bezplatnou linku ČEZ Distribuce 800 850 860. Dodávky obnovíme v nejkratším možném čase," dodala mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru