Teplická Galerie vás dostane mezi zvířata divoké Arktidy či do prehistorické doby
Vyfoťte se třeba s kosatkou.
Zajímavosti

Teplice - Z oceánu proti vám vyrazí divoké kosatky, na břeh vyskočí lední medvěd, u vašich nohou si zaskotačí tuleň nebo tučňáci, za doprovodu reálných zvuků přírody. Přitom stojíte uprostřed nákupního centra, ale vidíte se před sebou. Takový vjem právě v těchto dnech nabízí teplická Galerie.

Zavítala tam augmentovaná realita, která představuje pohled na reálný svět doplněný o digitální informace. Postavíte se na určené místo a před vámi se na plátně rozehraje děj divoké přírody, jejíž součástí jste i vy.

Dostanete se do fiktivní blízkosti zvířat obývajících divokou Arktidu či do doby dinosaurů. Kromě nevšedního zážitku získáte i památku na tuto chvíli, videozáznam a fotografii. Pokud si poznamenáte čas své návštěvy, snadno fotografii i video najdete na webových stránkách zde.

Navíc každý týden bude vyhlášen výherce soutěže o nejpovedenější fotografii z databáze nahraných fotek, které budou volně ke stažení.

Augmentovaná realita vás přenese do virtuálního světa a na chvíli se stanete hrdinou děje na filmovém plátně před vámi, seznámíte se s různými živočichy a budete mít pocit, že se jich můžete dotknout a komunikovat s nimi! Modely zvířat pochází z dílny animátorů hollywoodských filmových efektů.

Augmentovaná realita potrvá v OC Galerie Teplice až do 13. října. Více se dozvíte na tomto odkazu.

Jak zachytila kamera autorku tohoto textu v blízkosti ledního medvěda, se můžete podívat tady.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru