Na Youtube máme první tisícovku odběratelů. Děkujeme
Ilustrační foto
Zajímavosti

Ústecký kraj – Kanál našeho zpravodajského serveru e-deníky zpravodajství na Youtube překročil hranici tisíce odběratelů videoobsahu. Děkujeme za zájem o naše novinky.

Youtubový kanál e-deníky zpravodajství (najdete jej zde) funguje jako společný pro všechny naše weby ze skupiny e-deniky.cz. Publikujeme na něm autorská zpravodajská videa i krátká videa vytvořená našimi čtenáři či třeba poskytnutá bezpečnostními složkami při pátrání po pachatelích trestných činů.

Od začátku fungování máme na Youtube 1,79 milionu zhlédnutí videí, na která jste se koukali dohromady 2,3 miliony minut. To už je slušná porce, ne?

Zajímavé je, že ze tří čtvrtiny naše videa sledovali muži, v drtivé většině z České republiky (87 procent). Průměrná doba sledování jednoho příspěvku je 1:17 minuty.

Vedle hlavního zpravodajského kanálu máme ještě vedlejší, speciálně určený pro 360° videa, ve kterých se můžete rozhlížet. Najdete jej zde.

Videozpravodajství se věnujeme také na samostatném webu mosteckatv.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru