OBRAZEM: V Mostě se koná největší akce pro milovníky deskových her v regionu: DeskOFFky
DeskOFFky v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Ústí nad Labem

Most - V Mostě se konají DeskOFFky. Třetí ročník akce pro příznivce deskových her. Nově jsou DeskOFFky dvoudenní akcí. Pokud jste to nestihli v sobotu, můžete ještě přijít v neděli, a to od 9 do 18 hodin. Akce se koná v mosteckém muzeu.

Během celého víkendu si mohou lidé vyzkoušet 150 her předních českých distributorů i lokálních nadšenců. Při cenách některých her jde o skvělou příležitost, jak si některou z nich před koupí vyzkoušet. Jde o hry pro začátečníky i pokročilé. K již tradičním partnerům Albi, Mindok, Tlama games, Blackfire, Dino či LetokruHry se letos přidají i nováčci Fox in the box či Maty Moves. "Pro zájemce máme připraveno dvě stě míst u stolů pro hráče," zve k návštěvě neobvyklé akce organizátor Petr Machovec.

Pro soutěživé jsou připraveny tradiční miniturnaje o ceny a též velký turnaj o šampiona deskových her.

Další novinkou je rozšíření hracích prostor. Kromě půdních prostor, ve kterých se konaly první dva ročníky akce, budou herní stoly nově i ve workshopové místnosti v půdních prostorách mosteckého muzea. Jde o největší deskoherní akci na Mostecku, ale pravděpodobně i v širším okolí.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru