Jezero Most chystá tuto novinku pro návštěvníky. Lidé si ji mohou plést s autobusovou zastávkou
Vznikající dobíjecí stanice na elektrokola. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Nová stavba v prostoru nad hlavními plážemi u jezera Most vzbuzuje u návštěvníků rekreačního areálu zvědavost. Vypadá trochu jako autobusová zastávka, neleží ale u silnice. Zjistili jsme, co tam vzniká.

Plochy okolo jezera Most se úspěšně rozvíjejí. Staví se veřejné osvětlení, doplňuje se vybavení u stánků s občerstvením, vylepšují se písčitá hřiště. K místní infrastruktuře přibude ještě jedna stavba, kterou uvítají nadšenci do jednoho módního sportovního odvětví.

"Jedná se o dobíjecí stanici na elektrokola. Akci realizuje Palivový kombinát Ústí," zjistila na dotaz našeho deníku mluvčí města Mostu Klára Vydrová. Dodala, že vedle dobíjecí stanice jsou také cyklostojany, které nechalo nainstalovat pro návštěvníky město Most.

Na zastřešené dobíjecí stanici si budete moci i sednout a počkat, než vaše kola i nohy načerpají další energii.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru