Chcete originální „ježíškovské“ razítko na dopis pro vaše blízké? Získat ho můžete odkudkoli, tady je návod
Autorkou razítka je výtvarnice Věra Marešová. Foto zdroj: Boží Dar/Česká pošta
Zajímavosti

Boží Dar - Také pro letošní vánoční a novoroční období připravila Česká pošta řadu příležitostných poštovních razítek. Od 1. až do 23. prosince bude na poště Partner v Božím Daru opět, již po osmadvacáté, úřadovat tradiční Ježíškova pošta.

Výtvarná podoba razítka má každý rok originální podobu. Letošní příležitostné poštovní razítko s textem "Boží Dar" nese motivy násobených kružnic a symbolizuje otevřenou náruč, záři hvězd a pulzující energii splněných přání a radosti. Razítko bude oráženo od 1. do 23. 12. 2021 poštou Partner na Božím Daru. Autorkou razítka je výtvarnice Věra Marešová, která se mezi autory příležitostných poštovních razítek představuje poprvé.

Pokud chcete získat „ježíškovské“ razítko nebo jím obdarovat své blízké, stačí když své dopisy či pohledy vhodíte do „ježíškovské“ schránky na Božím Daru nebo předáte přímo na přepážce pošty Partner. A pokud máte poštu na Božím Daru poněkud z ruky, tady je pět kroků, jak pro získání razítka postupovat:

1. Napište pohlednici, vánoční dopis nebo přání svým blízkým nebo známým.

 

2. Na pohlednici nebo dopisní obálku určenou k orazítkování napište adresu, komu chcete vánoční přání poslat.

3. Na pohlednici nebo dopisní obálku nalepte poštovní známku odpovídající hodnoty dle místa určení.

4. Pohlednici nebo vánoční dopis vložte do dopisní obálky, nalepte poštovní známku a zašlete na adresu Vánoční pošta, Boží Dar 1, 362 62 Boží Dar.

5. Vaše pohlednice nebo vánoční dopis bude v období od 1. až 23. 12. orazítkován příležitostným vánočním poštovním razítkem a zaslán na Vámi uvedenou adresu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru