Kafe a párek známé z Benziny si dáte i v obchodech ve městě
Foto: ORLEN Unipetrol
Zajímavosti

ČR - Máte rádi kafe a občerstvení na Benzině? Budete si je moci dávat i v obchodech ve městech. Síť čerpacích stanic expanduje se svým konceptem Stop Cafe známým z benzinek do tradičních kamenných prodejen v centrech měst. Svůj první obchod otevřela v pražském Karlíně. V nabídce nechybí oblíbená káva a hot dogy. V průběhu roku chce Benzina ORLEN v Praze otevřít další dvě pobočky a následně expandovat do dalších měst.

V sortimentu základních potravin prodejny Stop Cafe nechybí pečivo, čerstvě balené bagety a toasty, dezerty, sladkosti, pochutiny či nealkoholické a alkoholické nápoje. K dispozici jsou rovněž tabákové výrobky i alternativy pro kuřáky jako jsou elektronické cigarety a zahřívaný tabák.

Myslí také na trend zdravé výživy a v jídelníčku najdou své i vegetariáni.

A teď pozor: K platbě na pokladnách mohou zákazníci stejně jako na čerpacích stanicích využívat vlastní tankovací karty Benzina ORLEN – Tankarta Easy.

„Jsme dlouholetým lídrem českého trhu a srdeční volbou českých motoristů. Nabízíme perfektní paliva, skvělý servis, inovativní služby a stále oblíbenější občerstvení. Stejně jako naše mateřská skupina ORLEN jsme se proto rozhodli zúročit naše zkušenosti také mimo oblast čerpacích stanic. Značka Stop Cafe je mezi našimi zákazníky dobře známá a vyhledávaná. Vstup do segmentu tradičních kamenných prodejen je tak logickým krokem, abychom se ještě více přiblížili našim zákazníkům a doprovázeli je na jejich cestách do práce či za odpočinkem, i když zrovna nesedí za volantem. V moderní prodejně Stop Cafe zákaznici najdou rozsáhlý sortiment potravin včetně oblíbených produktů z našich čerpacích stanic a zároveň se budou moci posilnit naši skvělou kávou a občerstvením. Pevně věřím, že se tento model setká s úspěchem a budeme dále expandovat,“ uvedl Tomasz Wiatrak, generální ředitel skupiny ORLEN Unipetrol, do které patří i Benzina ORLEN.

Občerstvení gastronomického konceptu Stop Cafe se v Česku poprvé objevilo v roce 2010. Nyní je dostupné již na 313 z celkových 419 čerpacích stanic Benzina ORLEN. „Právě občerstvení je pro nás nejrychleji rostoucím segmentem, jehož objem prodeje od roku 2012 vzrostl o více než 300 %. Klíčová je pro nás kvalita surovin i postup přípravy pokrmů. Našim klíčovým produktem je fair trade káva namíchaná podle unikátní receptury v Belgii. Nabídku našeho rychlého občerstvení Stop Cafe neustále rozšiřujeme a i zákazníci v Karlíně se mohou těšit nejen na oblíbené hot dogy, které dokonale znají z našich čerpacích stanic. V našem sortimentu najdou také čerstvé pečivo a bagety, saláty či různé druhy dezertů,“ dodává Marek Zouvala, ředitel sítě čerpacích stanic Benzina ORLEN.

Prodejna Stop Cafe je uzpůsobena na rychlý nákup. Platbu za kávu je možné provést přímo na kávovaru prostřednictvím platebních karet. K platbě na pokladnách mohou zákazníci stejně jako na čerpacích stanicích využívat vlastní tankovací karty Benzina ORLEN – Tankarta Easy. Kromě toho mohou těžit rovněž z výhod věrnostního programu, který je dostupný prostřednictvím mobilní aplikace „Benzina aplikace“. K platbě veškerých potravin i občerstvení mohou využít rovněž stravenkové karty společností Sodexo, Edenred (Ticket), Up (Chéque Déjeuner), Lidl a Benefitka. Platby se nevztahují na nepotravinové zboží, tedy na ostatní doplňkový prodej.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru