Mostecký magistrát může jít městům příkladem! V době omezení je kdykoliv přístupný ve virtuální podobě
Snímek z virtuální prohlídky. Usnadní vám zařizování záležitostí na úřadě. Reprofoto: vitejtetu.cz
Zajímavosti

Most - Webové stránky města Mostu nabízí virtuální novinku. Projdete si magistrát v digitálním světě, objednáte se na jednotlivá pracoviště a stáhnete si potřebné dokumenty. Z gauče ve vašem obýváku, tudíž v době nejrůznějších protiepidemických opatření z nejbezpečnějšího možného místa.

Chystáte se něco zařizovat na mosteckém magistrátu a bojíte se, že zde zabloudíte? Před návštěvou úřadu si můžete předem prohlédnout jak vstupní halu, kde sídlí informační recepce, Czech POINT a obřadní síň, tak i třetí patro, kde se vyřizuje rozsáhlá agenda odboru správních činností. To vše formou takzvané virtuální prohlídky.

"Virtuální prohlídka je vytvořena tak, aby usnadnila klientům orientaci na úřadě. Přímo z prohlídky se mohou objednávat na úřad a stahovat formuláře, téměř jako by zde byli osobně,“ přibližuje tajemník Magistrátu města Mostu Petr Krupička.

Pro ovládání klikněte na obrázek virtuální prohlídky a šipkami se pohybujete po obrázku. Pro ovládání můžete také využít klikání na jednotlivé body v prohlídce okolo vás. Virtuální prohlídky vytvořilo vitejtetu.cz.

Magistrát města Mostu - vstupní hala

Magistrát města Mostu, 3. patro

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru