Dětem od prosince slouží nově zrekonstruované hřiště. Co všechno na něm najdou?
Zdroj: www.severni-terasa.cz
Zajímavosti

Ústi nad Labem - Od prosince slouží dětem nově zrekonstruované hřiště v Poláčkově ulici. Hřiště pro nejmenší a malé obyvatele Severní Terasy není zcela nové. Bylo zde už dříve. Bohužel dětské prvky byly zastaralé a nebezpečné. Proto bylo rozhodnuto Úřadem MO Severní Terasa, že hřiště již potřebuje rekonstrukci a osazení novými prvky.

Kromě nových houpaček, skluzavky, průlezek, kolotoče a malé lezecké stěny se také objevila novinka v podobě malé přízemní trampolíny. Součástí hřiště jsou i lavičky pro odpočinek rodičů a nechybí ani důležité odpadkové koše. „Hřiště mohou využívat všichni spoluobčané včetně všech dětí”, uvedl starosta Severní Terasy Jaroslav Šimanovský.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru