Na Střekovském nábřeží se sešli in-line bruslaři. Opékaly se i buřty
Foto: MP Ústí nad Labem
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V neděli 20. 9. 2020 proběhlo na Střekovském nábřeží interaktivní seznámení s in-line bruslením. Akce, která se uskutečnila v rámci Evropského týdne mobility, byla určena pro všechny malé i velké bruslaře, pro začátečníky i pokročilé. Celá akce se uskutečnila u KOLOcafé a všichni zúčastnění si zde mohli vychutnat sportovní i doprovodný program.

Strážníci městské policie ze skupiny prevence kriminality a dopravní výchovy připravili pro návštěvníky v rámci doprovodného programu různé dopravní soutěže z oblasti BESIP a seznámili zúčastněné s prací městských strážníků. Na závěr celé akce bylo pro přítomné připraveno opékání buřtů.

2509bruslekz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru