OBRAZEM: Špičkově propracované modely, výjevy z válek. Dva dny je v muzeu zajímavá výstava
Jeden z propracovaných výjevů. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Špičkově postavené modely letadel, lodí, aut nebo vojenské techniky jsou k vidění během víkendu 5. a 6. září v mosteckém muzeu. Vidět tam můžete více než zajímavé výjevy v podobě diorám, ale také stavebnice zkompletované jen tak pro radost.

Jde o první modelářskou výstavu spolku Severočeský letecký archiv Most. Přichystal ji ve spolupráci s Oblastním muzeem a galerií v Mostě.

Kromě vystavených modelů akce návštěvníkům nabídne ukázky stavby modelů, zkušení modeláři, kteří budou přítomni, poradí nebo zodpoví dotazy. Připraveny budou i workshopy, při kterých se zájemci o plastikové modelářství dozvědí množství zajímavostí.
Výstava bude zahájena v sobotu 5. září v 10 hodin. Pokračovat bude v neděli 6. září. V sobotu se mohou návštěvníci těšit na ukázky nebo workshopy.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru