Ústecké cyklocentrum má nová moderní elektrokola. Vyzkoušejte je
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Mezi koly, která půjčuje zájemcům městské cyklocentrum na Zanádraží, přibyla čtyři moderní elektrokokola. Vyzkoušeli si je členové vedení města. Spolu s cyklokoordinátorem Janem Váchou vyrazili na projížďku po městě primátor Petr Nedvědický, jeho náměstci Tomáš Vlach a Pavel Tošovský a také radní Miroslava Lazarová.

„Seznámili jsme se s několika problémovými místy, která cyklistům brání v plynulém průjezdu městem. Je důležité vyzkoušet si to ze sedla bicyklu, pohled z auta nebo při pěší chůzi nestačí,“ poznamenal Petr Nedvědický.

Kolona cyklistů projela ze Zanádraží k zoologické zahradě, do centra města a postupně se dostala až k jezeru Milada. Nová kola i s náhradními bateriemi pořídilo město za přibližně 200 000 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru