Osmý ročník květnové výzvy Do práce na kole je minulostí. Výherci si převzali ceny
Ilustrační foto
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V Cyklokempu Loděnice v Brné si účastníci kampaně Do práce na kole převzali své výhry. Osmý ročník květnové výzvy Do práce na kole je minulostí. Kampaň se také letos, ač poznamenána koronavirovou krizí, těšila velkému zájmu.

Již poněkolikáté se účastníci sešli v Cyklokempu Loděnice v Brné, aby zhodnotili své výsledy a aby zkusili své štěstí, a v rámci losování vyhráli jednu z hodnotných cen.

Ale nepředbíhejme. Nejprve byli vylosovány tři týmy v kategorii Týmová pravidelnost. Losovalo se z týmů, které dosáhly alespoň na hranici 66%. Odměnili jsme také nejlepší účastníky v kategorii Výkonnost jednotlivců pro cesty na kole a pěšky. Letos, po dlouhé době, byl také vyhlášen Cyklozaměstnavatel roku. Tím se stala společnost Schneider & Gemsa CZ s. r. o. Na druhém místě se umístila firma DOZP Ústí nad Labem a třetí příčku obsadilo Statutární město Ústí nad Labem.

Pak již proběhlo netrpělivě očekávané losování cen. Hlavní cenou byly i letos chytré hodinky. Nechyběl ale ani nabitý cyklistický či turistický balíček, balíček pro běžce, oblíbený přenosný gril nebo balíček plný regionálních produktů. Ačkoliv květnová výzva je za námi, určitě již všichni netrpělivě vyhlížíme výzvu zářiovou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru