Manželé Koubcovi oslavili platinovou svatbu. Jsou spolu krásných sedmdesát let
Zdroj: www.severni-terasa.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V úterý navštívil starosta městského obvodu Severní Terasa manžele Koubcovi v Domově pro seniory Orlická, kteří tento měsíc slaví společně narozeniny. Pan Koubec oslavil 13. 1. 2020 úctyhodných 95 let, paní Koubcová bude slavit 24. 1. 2020 krásných 91 let.

Manželé žijí v Ústí nad Labem od roku 1945, ve svazku manželském spolu žijí již 70 let. Oba pracovali v Severočeské armaturce. Mají velkou rodinu, která čítá dvě dcery, tři vnoučata a nyní čekají narození třetího pravnoučete. Manželé jsou v domově moc spokojení. Žijí zde společně dvacet let a na nic si nestěžují.

Stejně jako v minulých letech přišel oslavencům pogratulovat za všechny obyvatele Severní Terasy starosta Jaroslav Šimanovský a členka Komise pro občanské záležitosti Renata Fránková. „I letos byli manželé Koubcovi veselí a vtipní“. Ještě jednou gratulujeme a přejeme i nadále pevné zdravíčko.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru