Rozsvícení vánočního stromu tleskaly stovky lidí, oblohu také rozzářil ohňostroj
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Vánoční strom se první adventní neděli spolu s další výzdobou rozsvítil na Lidickém náměstí. Zahájení Ústeckých Vánoc sledovaly stovky lidí. Pozdravit je přišel primátor Petr Nedvědický, který všem popřál krásný advent a dětem doporučil, ať nezapomenou napsat Ježíškovi.

Vánočnímu stromu požehnal ústecký arcibiskup Miroslav Šimáček. Pak už zaplněné náměstí netrpělivě odpočítávalo. Jako první se rozsvítila hvězda, pak ozdoby na stromě a nakonec celé náměstí a vzápětí oblohu rozzářil ohňostroj.

Během nedělního programu pobavila děti i rodiče Majda z Kouzelné školky, koledy zazpíval dětský sbor Ústecké Bambini a večer vyvrcholil vystoupením Jiřího Korna.

Program Ústeckých Vánoc je připraven až do 23. prosince. Návštěvníci se mohou těšit na pohádky, hudební vystoupení, tvůrčí dílny a další zajímavosti. Otevřen je Ježíškův poštovní úřad.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru