Ve Velkém Březně pokřtili kalendář s dětmi ze základní školy a střekovského dětského domova
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Na Základní škole ve Velkém Březně na Ústecku pokřtili místní žáci spolu s dětmi ze střekovského dětského domova kalendář, který společně nafotili. S nápadem nafotit kalendář přišla učitelka Eva Železná spolu s pedagogickou pracovnicí Dětského domova Střekov Renatou Kyzlíkovou.

Před samotným křtem proběhla dražba tří triček s fotografiemi dětí. Úspěšnými dražiteli byli hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, poslankyně Eva Fialová a starosta Střekova Petr Vinš. Křest kalendáře doprovázelo vystoupení dětí ze základní školy a dětského domova. „Utržené finance z prodeje kalendáře využijeme na výjezdy pro děti,“ uvedla ředitelka Dětského domova Střekov Hana Melzerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru