Ústí se bude již tradičně prezentovat na Zahradě Čech
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Ve dnech 13. - 21. 9. 2019 bude probíhat tradiční výstava Zahrada Čech. Největší výstava svého druhu nejen na severu Čech zaměřená na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody, se bude konat tradičně na litoměřickém výstavišti.

Statutární město Ústí nad Labem se zde bude prezentovat prostřednictvím oddělení cestovního ruchu na stánku ve spolupráci s Ústeckým krajem a Destinační agenturou České středohoří, o.p.s. a nabídne tak návštěvníkům tipy na výlety po městě a regionu, místní produkty a zajímavosti.

Jak uvádí pořadatel, motto výstavních expozic v tomto roce zní: „Přijela k nám pouť“. Klasické expozice zeleniny, ovoce i květin budou doplněny o pouťové prvky. Těšit se budou moci návštěvníci na dřevěný kolotoč, střelnici, lodičky, kolo štěstí a další. Během výstavy vystoupí František Nedvěd, Jaroslav Uhlíř, Yvetta Blanarovičová a mnoho dalších.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru