V Teplicích je otevřená nová herna Game Zone
Foto: GAME ZONE Teplice
Zajímavosti

Teplice – V Teplicích je otevřená herna Game Zone s herními konzolemi, kde můžete využít široký výběr her (bojové, sportovní, akční, závodní, dětské), multiplayer až v deseti hráčích najednou, karaoke, kinect (pohybový senzor na taneční a sportovní hry), závodní playseat (sedačka a volant), fotbálek, beerpongový set s ligovým stolem a náš VIP koutek. Herna je vybavena televizory s rozlišením 4K a momentálně nejvýkonnějšími konzolemi na světe xbox one x hry. Rodiče dětí se u tam sami mohou přesvědčit, jaké hry se u dají hrát a v případě, že si potřebují něco vyřídit, své dítě mohou nechat v herně pod dozorem. Rodič sám může zvolit hru, kterou dítě může hrát (vhodnou pro jeho věk nebo schválenou rodičem).

„Často jsem přemýšlel, jakým způsobem skloubit svůj koníček a práci. Jelikož jsem vášnivým hráčem x boxu, tak jsem hledal způsob jak umožnit lidem, aby nemuseli hrát jen doma, ale strávit svůj volný čas s kamarády a stejně naladěnými lidmi a tak jsem pro vás vybudoval místo, které je určeno pro lidi od 7 – 100 let,“ říká majitel herny Jiří Smaluch.

Samozřejmostí je pomoc hráčům. V případě, že si nevědí rady ať už s výběrem hry nebo se samotným hraním. Součástí naší herny je terasa se sezením, stanem a s promítacím plátnem, kde se dá posedět, dát si něco dobrého k pití, sladké na zub a energii. Další možností naší herny jsou originální oslavy narozenin, svátků, firemních večírků a pořádání různých turnajů pro skupiny na klíč. Vše je o domluvě, takže není problém vyjít vstříc i mimo otevírací dobu větším skupinám (večerní hraní). "Naším cílem je umožnit hraní všem, kteří nemají možnost si doma zahrát sami anebo v partě. Stálí hráči se k nám rádi vracejí za novinkami, které často nabízíme (nové hry)."

1807gamezone2

"Lze u nás také zakoupit permanentku na hraní za zvýhodněnou cenu a dárkový poukaz pro své blízké," dodává.

Ceník služeb společně s otevírací dobou je dostupný na stránkách www.gamezoneteplice.cz, dále na facebookovém profilu https://www.facebook.com/gamezoneteplice/ a na instagramu gamezoneteplice, kde informují o novinkách a akcích, které pořádají. Proč tedy zavítat do Gamezone? Protože se jedná o jedinou hernu tohoto typu v Ústeckém kraji s atmosférou, kterou stojí za to si vyzkoušet, protože hraní v partě je mnohem zábavnější než hraní doma díky osobnímu kontaktu.

Kontakt:

  • Majitel - Smaluch Jiří
  • Tel.: 774 409 278
  • E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

1807gamezone3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru