CESTA KE KREATIVITĚ aneb Namalujme si vlastní budoucnost
Na obrázku vidíte pokrok jednoho a téhož účastníka za dva dny.
Zajímavosti

Život je příliš důležitý, než aby o našem osudu rozhodovali jiní, anebo nešťastné události.

Máte pochybnosti o svých tvůrčích schopnostech?

Mnohé příčiny, proč si nevěříme, se formují již v dětství. Od té doby si v sobě neseme psychické bloky, které v nás uzavírají touhu po seberealizaci. Snadno se necháme pohltit negativními myšlenkami, které nám říkají, že za nic nestojíme, anebo že spoustu věcí nezvládneme.

Aby nám život mohl poskytnout vše, co nabízí, musíme to být právě my, kdo svůj život vede.

Sebevědomí je stav, kdy si plně uvědomujeme sami sebe. Tedy jsme si zcela vědomi svých silných i slabých stránek. Sebevědomí se nevyznačuje čistě pozitivními schopnostmi. Teprve když si plně uvědomujeme sami sebe, jsme schopni také dělat aktivní kroky ke změnám. V jiném případě je to pasivní přijímání myšlenek a názorů našeho okolí.

Omezující faktory v sebedůvěře a kreativní tvorbě pocházejí nejčastěji od autorit.

Jako příklad uvedeme příběh Petra, kterého paní učitelka ve IV. třídě postavila před tabuli a donutila ho, aby si svléknul kalhoty. Nelíbilo se jí, že namaloval kratší nohy ke zbytku těla. Do té doby byl Petr velmi šikovný v kresbě automobilů a motorek. Na každém obalu sešitu měl nějakou svoji kresbu. Jakmile však došlo k ponížení před třídou, odmítal dále malovat.

Sdílejte s námi svůj příběh, a my vám pomůžeme najít cestu zpět k vašemu tvořivému JÁ ve spolupráci s výtvarným Ateliérem Mozaika

Napište nám svůj příběh nebo vzpomínku, která se týkala předčasného ukončení vaší kreativní tvorby. Nyní máte příležitost svůj život otočit zcela jiným směrem, vydáte-li se s Mozaikou na dobrodružnou cestu či romantické rande s vaším vnitřním umělcem.

Kromě toho, že budete moci zdarma absolvovat všechny kurzy pořádané Ateliérem Mozaika, budete mít příležitost pod vedením kouče pracovat na rozvoji osobnosti a kreativních schopností.
Můžete být z jakéhokoli města, protože Mozaika pořádá kurzy po celé České republice. Najdi si to své město na www.ateliermozaika.cz.

Ateliér Mozaika vybere příběh, který si zaslouží léčebnou péči.

„Ze zaslaných příběhů vybereme ty, které se dotknou nejvíce našeho srdce. Jsem přesvědčena, že kreativita nám byla dána jako dar a my bychom kreativitu na oplátku měli ve svém životě používat. Uvědomuji si, jak velké množství lidí se potkalo se zážitkem, který vytvořil trvalý tvůrčí blok. Ráda bych tímto krokem pomohla alespoň některým z nich. Snad se jejich kreativní proměna stane inspirací i mnoha dalším lidem. Není důležité, kde se zrovna nacházíme, ale k čemu směřujeme. Proto není nikdy pozdě začít. Vyhradit si pravidelně čas sám pro sebe a věnovat se zároveň tvůrčí činnosti, je skutečně uzdravující pro naši mysl i naši duši." Slova Pavly Macháčkové, zakladatelky Ateliéru Mozaika

V případě, že budete vybráni jako výherce KREATIVNÍ PROMĚNY v hodnotě až 30 000 korun, je třeba:

  • absolvovat zdarma alespoň čtyři víkendové kurzy (nárok máte na všechny, ale 4 je nutné absolvovat v průběhu tří měsíců)
  • uskutečnit 2 osobní schůzky s koučem Ateliéru Mozaika v Praze
  • skype či telefonní konzultace jednou za tři týdny
  • plnění aktivit dle zadání, které povedou k sebeuvědomění a ke svobodě vyjádření
  • chuť podělit se s ostatními čtenáři o osobní příběh, úskalí a nezdary na cestě a nakonec o dosažené úspěchy

Své příběhy zasílejte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do konce října. 15. 11. 2019 Budou zveřejněny na stránkách naší redakce a na stránkách Ateliéru Mozaika příběhy, které byly vybrány. Nezapomeňte uvést vaše jméno, mail a telefon, na kterém Vás můžeme kontaktovat.

Více informací o výtvarných kurzech Ateliéru Mozaika naleznete na www.ateliermozaika.cz.

V případě, že váš příběh nebude vybrán, můžete využít dárkovou poukázku.

1707prkreslenipoukazka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru