V teplické Olympii otevřelo nebo modernizovalo více než 10 prodejen
Olympia Teplice. Foto: CPI Property Group
Zajímavosti

Teplice – Teplická Olympie, která patří realitní skupině CPI Property Group (dále jen CPI PG), dosahuje dalšího milníku v rámci probíhající modernizace. Více než deset prodejen otevřelo v centru novou jednotku nebo zmodernizovalo či zvětšilo prodejnu. V rámci modernizace dosáhla Olympia na dvě prvenství v Ústeckém kraji. Po první prodejně Decathlon v kraji, která otevřela v listopadu, je od 19. prosince v centru největší prodejna obuvního řetězce CCC, který oproti původní prodejně zvětšil prodejní plochu trojnásobně na 950 metrů čtverečních. V rámci modernizace, jejíž rozpočet přesahuje půl miliardy, budou v lednu otevřeny také nové toalety.

Další významnou změnou je rozšíření prodejny C&A, a to o více než 300 čtverečních metrů. V posledních měsících nově otevřela prodejna s domácími potřebami Orion, multibrandová jednotka nabízející značky Desigual, PME Legend a Timezone či Květiny Novák. Modernizací pak prošly také jednotky Yves Rocher, Planeo Quick Time prodávající hodinky, OKO OPTIK či Česká spořitelna.

„Velmi nás těší, že se nám daří rozšiřovat základnu nových nájemců a také zlepšovat komfort nakupování, v čemž nám významně pomáhají stávající nájemci modernizacemi svých jednotek. Smyslem celé modernizace Olympie, kterou završíme v první polovině roku 2020, je přinést novodobé trendy v oblasti obchodních center do Ústeckého kraje. Máme radost, že vedle zmiňovaných nájemců jednáme také s dalšími zajímavými značkami, které obohatí nabídku zboží a služeb,“ říká Tomáš Svoboda, asset manager CPI PG.

Zábava pro děti a také další nájemci ve druhém pololetí 2019

Ve druhé polovině letošního roku otevře v části uvolněného prostoru po ASKO – Nábytek, které se přesunulo do vlastní budovy v blízkosti centra, rozsáhlý zábavní park pro děti. Ten svým rozsahem a konceptem bude v České republice unikátní. Již dnes je potvrzené otevření prodejny hraček Bambule, ta nabídne také hlídaný dětský koutek. Ještě letos pak bude vybudována zcela nová gastrozóna, která nahradí stávající food court.

Obchodní centrum Olympia Teplice bylo otevřeno v roce 2000 a následně rozšířeno v roce 2008. Centrum momentálně nabízí více jak 70 prodejen a poskytovatelů služeb na prodejní ploše přesahující 30 000 m². Zákazníci mohou vybírat z široké nabídky prodejen s módou, kosmetikou, klenoty a bižuterií, sportovním vybavením, drogerií a obuví. K dispozici je dále občerstvení, restaurace a kavárny. K centru náleží také čerpací stanice, mycí linka a parkoviště pro bezmála 1200 automobilů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru