Každý půlrok nové auto? To není výsada milionářů. Jak to funguje?
Hyundai i30 Tourer.
Zajímavosti
http://www.e-usti.cz/administrator/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit#images

Most - Jen málokdo si může pořídit vůz s jednorázovým splacením celé hodnoty auta. Většina zákazníků si tedy u prodejce sjednává měsíční splátky. Když konečně po několika letech doplatí poslední splátku, je sice konečně stoprocentním majitelem vozu, ale už určitého stáří a s desetitisíci či statisíci najetých kilometrů. Nezřídka se do dvou tří let rozhodne tedy pro koupi nového vozu a opět každý měsíc splácí další peníze. „Oproti tomu, když se klient rozhodne pro dlouhodobý pronájem vozu, platí sice každý měsíc pronájem, ale má zaručeno, že bude pravidelně dostávat vůz nový,“ vyzdvihuje přednost dlouhodobého pronájmu jednatel společnosti H-rent Josef Solnař ml.

Jako student se s tímto modelem setkal při brigádě v autopůjčovně v Praze. „Můj otec a strýc už měli otevřený Autosalon Most, a protože tady na severu Čech nic takového nebylo, rozhodli jsme se založit firmu H-rent,“ vzpomíná mladý podnikatel, co jej už jako studenta přimělo podnikat.

V Autosalonu Most si můžete pronajmout jak vozy značky Hyundai i značky Suzuki

Díky rodinnému zázemí mohl dlouhodobé pronájmy vozů vystavit právě na spolupráci s Autosalonem Most. „Zájemcům tedy pronajímáme od roku 2015 vozy Hyundai a od roku 2017 i vozy značky Suzuki. První zapůjčený vůz tehdy získala jako sponzorský dar modelka a zakladatelka Nadačního fondu Veronika Kašáková. „Nedělali jsme žádnou reklamní kampaň, spoléhali jsme na efekt šeptandy spokojených klientů. A povedlo se,“ usmívá se mladý muž. Zatímco v prvním roce půjčila firma H-rent 15 vozů, nyní mají lidé a firmy půjčených zhruba 80 vozů, toto číslo se samozřejmě stále mění. „Jde hlavně o vozy Hyundai, a to modely i30 a ix20, u nichž je cena pronájmu za daných podmínek velice výhodná,“ dodává Josef Solnař ml.

Jak systém pronájmu auta funguje?

1212hyundai2

Zájemce se dostaví do Autosalonu Most, složí vratnou zálohu ve výši jedné splátky a první splátku. „V případě vozu ix20 to je celkem 13 tisíc korun, protože měsíční platba je ve výši 6.655,- Kč včetně DPH. V ceně je zahrnuto povinné i havarijní pojištění, asistenční služby a letní či zimní pneumatiky. Při sepisu smlouvy musí zájemce předložit dva doklady totožnosti, tedy občanský a řidičský průkaz. Podle toho, jaké specifikace vozu si přeje, v rozmezí 14 dnů až měsíce odjíždí s novým vozem,“ popisuje Josef Solnař ml., o jak jednoduchý proces jde.

Firmy ušetří DPH i silniční daň a mohou mít nový vůz až na 3 roky

Dlouhodobý pronájem vozu využívají ve větší míře firmy, jednak proto, že si vůz mohou pronajímat i za cenu bez DPH, což dělá částku ještě zajímavější, a jednak proto, že kromě veškerého servisu, tedy povinného i havarijního pojištění, asistenčních služeb, letních a zimních gum, mají podnikatelé v ceně i silniční daň pro podnikatele. „Nově nabízíme i opravdu dlouhodobý pronájem vozů, a to na dobu tří let, samozřejmě opět s tím, že klient dostává pravidelně nové vozy. Ceny pronájmu jsou v takovém případě ještě příznivější,“ dodává Josef Solnař ml.

Nabídky vozů k dlouhodobému pronájmu najdou zájemci na webu H-Rent zde, kde přehledně a hned vidí, kolik stojí měsíční pronájem jednotlivých modelů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru