Ústecká centrální náměstí ozdobí vánoční stromy ze Všebořic a Mojžíře
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Vánoce se nezadržitelně blíží. První adventní neděle letos připadá na 2. prosince. V tento sváteční den na Lidickém náměstí každoročně Ústečané hromadně rozsvěcí vánoční strom.

Mluvčí města Romana Macová uvedla, že letos hlavním symbolem Vánoc na Lidickém náměstí bude smrk ztepilý ze Všebořic. „Jehličnan na Lidické náměstí přijede ve čtvrtek 15. listopadu. Mírové náměstí ozdobí rovněž smrk ztepilý z Mojžíře. Instalace proběhne ve středu 21. listopadu. Oba stromy po úpravě budou vysoké 8 až 9 metrů,“ doplnila mluvčí.

Rozsvěcení ústeckého vánočního stromu se na Lidickém náměstí 2. prosince od 15.00 hodin ponese v duchu pohádkového příběhu „Čekání na andělské světlo“. Ústečané se mohou těšit na vystoupení skladatele a zpěváka Karla Uhlíře, vítězky letošní SuperStar Terezu Maškovou a spousty dalších. Kulturní program zakončí ohňostroj.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru