Auto po nehodě zachvátily plameny
Policisté během šetření nehody a odklízení následků uzavřeli Truhlářovu ulici pro veškerou dopravu. 2x Foto: Vít Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – K požáru osobního auta, které skončilo po nehodě na střeše a začalo hořet, museli v úterý odpoledne vyjet ústečtí policisté, hasiči a záchranáři. Střet si vyžádal jedno lehké zranění.

„Osobní auto po nehodě skončilo na střeše a začalo hořet. Na místo události vyjely tři hasičské vozy. Zraněná osoba se nacházela mimo vozidlo. Jednotka požár zlikvidovala a asanovala silnici,“ uvedl krajský operační důstojník hasičů.

2310 nehoda2

Čtenáři, posílejte nám fotografie a náměty na zprávy. My vámi zaslaný podnět prověříme a o výsledku vás budeme na našich stránkách informovat. Využít můžete e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo zpráv naší facebookové stránky.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru