VIDEO: Pozná někdo muže na záznamu? Po jejich totožnosti pátrají policisté
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Teplice - Policisté pátrají po totožnosti dvou mužů, které zachytila bezpečnostní kamera. Mohou být důležití pro vyšetřování případu krádeže.

"Žádáme veřejnost o pomoc v souvislosti s prověřováním přečinů krádeže a poškození cizí věci, kterých se měl dopustit zatím neznámý pachatel v Modlanech," uvádí Daniel Vítek, mluvčí Policie ČR na Teplicku. Na policisty se obrátil řidič dodávky, kterému 13. září 2018 kolem 15:15 hodin neznámý pachatel vypáčil zámek dveří vozidla, ze kterého odcizil peněženku. Poškozený zloděje vyrušil a peněženka zůstala v autě, vznikla mu tak pouze téměř devítitisícová škoda na zničeném zámku, o hotovost naštěstí nepřišel.

"Policisté v rámci vyšetřování případu zajistili videozáznam z teplické večerky, na kterém jsou zachyceni dva muži, které poškozený identifikoval jako podezřelé osoby. Přivítáme jakékoliv informace k totožnosti, nebo výskytu mužů zachycených na záznamu, veškeré poznatky je možné předat na obvodní oddělení policie v Krupce, tel. č. 974 440 500, nebo na linku 158," dodává policista.

https://www.youtube.com/watch?v=-VKYd4t-m04

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru