Brná – Necelých třicet tisíc korun tvoří letošní výtěžek jarního charitativního běhu pořádaného Nadačním fondem Plamínek naděje. Závodů na jeden, pět a deset kilometrů se zúčastnilo 205 běžců. Získané peníze pomohou k nákupu speciálně vyrobeného chodítka za 47 000 Kč pro sedmiletou Aničku Fišerovou, která ve svém věku nemluví, má silnou oční vadu a bez pomoci sama nechodí.

„Na sobotním běhu se vybralo přesně do kasičky krásných 29 058 Kč. Od dárců přímo na náš účet přišlo 6 350 Kč. Dohromady s 5 000 Kč se závodu Magor Race máme pro Aničku už 40 408 Kč. Děkujeme,“ uvedla Marina Prachařová z Nadačního fondu Plamínek naděje.

FOTOREPORTÁŽ Z CHARITATIVNÍHO BĚHU NAJDETE ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru