Ústečtí strážníci řeší bezdomovce a nepořádek kolem nich. Během bezpečnostní akce vykázali sedm osob
2x foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 23. září proběhly v centru města a v prostoru pěší zóny Zanádraží preventivně bezpečnostní akce zaměřené na bezdomovce, kteří přespávají na pozemcích města a po sobě zanechávají na místě značný nepořádek.

Během tohoto opatření bylo kontrolováno sedm osob, které byly z místa strážníky vykázány. Další bezdomovci byli kontrolováni na Severní terase, kde dva muži přespávali ve sklepních prostorách panelového domu v ulici Ořechová. I tyto osoby byly hlídkou strážníků z objektu vykázány. Akce zaměřené na čistotu města a na lidi bez domova, kteří svým chováním porušují právní normy budou pokračovat i nadále.

2409bezdomovci2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru