Schizofrenik se v baru sebepoškozoval zapalovačem. Strážníkům řekl, že si sežene benzín. Skončil v poutech
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu krátce před půl osmou hodinou večer byla vyslána hlídka strážníků do ulice Hrnčířská do baru Star Arena, odkud na tísňovou linku městských strážníků telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že má obsluhující personál problém s dvojicí návštěvníků.

Po příjezdu hlídky na místo bylo od obsluhy baru zjištěno, že se zde dohadují muž se ženou, a to velmi hlasitým způsobem, který rušil ostatní návštěvníky provozovny. Strážníci oba dotyčné vyzvali k prokázání totožnosti a na dotaz, proč se mezi sebou dohadují odpověděl muž hlasitým způsobem, že se jen tak mezi sebou baví, a že on je schizofrenik.

Během rozhovoru se dotyčný začal chovat podivně a následně hlídce sdělil, že si sežene benzín a zapálí se. Poté si z kapsy vyndal zapalovač a plamínkem si začal přejíždět po rukách. V tomto počínání mu strážníci zabránili a přiložili mu na ruce služební pouta, aby mu zabránili v sebepoškozování.

Z těchto důvodů hlídka na místo přivolali zdravotní záchrannou službu, která si muže za asistence strážníků odvezla do Masarykovy nemocnice na psychiatrické oddělení k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru