Akce Zažít město jinak pomůže Dětskému domovu Střekováček
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Zažít město jinak se jmenuje akce, která v sobotu odpoledne zaplní park Tomáše Garrigue Masaryka za střekovskou poštou. Pořadateli zábavného odpoledne pro celou rodinu je spolek Střekovské matky. Začátek je naplánován na 15.00 hodinu, vstup je zdarma.

Kateřina Chalašová, ředitelka spolku uvedla, že návštěvníci se mohou těšit na parfumerii pod širým nebem -vyrob si svůj parfém, každý si bude moci malovat na svůj kámen a připraven je hrnčířský workshop. „K vidění bude ukázka břišních tanců, hrát se bude pukec, chybět nebude oblíbená Kavárna U Ženy za oknem. Připraven máme rovněž bohatý kulturní program. Slíbit mohu vystoupení Šimona Kolečka s kytarou, bubenický workshop, La Panda Sound systém,“ dodala Kateřina Chalašová.

Helena Luzumová, členka spolku doplnila, že letos proběhne v rámci akce sbírka sportovního vybavení pro Dětský domov Střekováček. „Návštěvníci mohou do sbírky přispět následujícími věcmi, jako je přilba na kolo, chrániče na brusle, míče na fotbal, vyřazené, ale funkční koloběžky,“ uvedla Helena Luzumová.

Na akci Zažít město jinak si přijdou na své i milovníci zlatového moku. Čepovat se bude od Pivovaru Krušnohor - Craft Brewery Mountain Ale Summer Edition 10° a Vídeňský ležák polotmavá 13°. Pivovar Krušnohor založil rodilý Střekovák Vlastislav Kopecký. A bez jeho experimentů s pivem na Střekově by tento pivovar určitě nebyl. Své zastoupení bude mít na akci i žatecký pivovar, z jehož nabídky se budou čepovat speciály Sedmý schod za studena chmelená 13,5° a Plavčík za studena chmelená 10° Pro děti budou připraveny nealkoholické nápoje. Milovníci jídla se mohou těšit na grilované klobásky a Hermelín.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru