Žena s kojencem čekala ve dvě hodiny ráno na nádraží na dávky
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Pět minut před druhou hodinou ranní v neděli byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do haly Hlavního vlakovém nádraží. Podle oznámení tma měla být žena, která má u sebe v tuto noční hodinu malé dítě.

Po příchodu hlídky na místo bylo zjištěno, že se oznámení zakládá na pravdě, a že se jedná o ženu s kojencem. Na dotaz hlídky, co zde v tuto pozdní hodinu pohledává s tak malým dítetem, žena odpověděla, že čeká na sociální dávky.

Dítě spalo v kočárku a na pohled bylo v pořádku. Z těchto důvodů se strážníci spojili s pracovnicí odboru sociálně – právní ochrany dětí Magistrátu města Ústí nad Labem, aby danou situaci posoudila a rozhodla o dalším postupu.

Ta na místě rozhodla, že matka i s dítětem budou převezeny do centra krizové intervence Spirála.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru