Muž bezdůvodně napadl nezletilého a pak vytáhl sekáček na maso. „Zabiju tě,“ vyhrožoval
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek v půl dvanácté před polednem byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků na křižovatku ulic Palachova - Šaldova, z důvodu telefonického oznámení na tísňovou linku městské policie, kdy oznamovatel operátorovi sdělil, že byl fyzicky napaden neznámým mužem.

Po příjezdu hlídky na místo byl zjištěn nezletilý oznamovatel, který strážníkům sdělil, že na něho zaútočil muž sekáčkem na maso. Strážníkům dále uvedl, že v městských sadech si povšiml mladého muže, který se divně choval a poté jej začal pronásledovat a když ho dostihl, tak na něho bezdůvodně zaútočil, kdy ho udeřil čelem hlavy do obličeje. Poté útočník vyndal cosi, co vypadalo jako sekáček na maso a se slovy „zabiju tě" se rozmachoval proti postiženému.

1509napadeni1

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Po tomto útoku napadený utekl směrem do ulice Šaldova, odkud přivolal městskou policii. Strážníci zkontrolovali zdravotní stav mladistvého a přes operační středisko okamžitě přivolali hlídku Policie ČR. Dále s poškozeným provedli kontrolu okolí Městských sadů.

Při kontrole spodní části parku si nezletilý všiml muže, kterého hlídce označil jako útočníka. Toho strážníci zadrželi a podrobili kontrole, zda dotyčný nemá u sebe nějakou zbraň. Tu také našli v příruční brašně, kterou měl útočník při sobě. Lustrací bylo zjištěno, že se jedná o muže z Litoměřicka, středního věku, kterého po zadokumentování celé události strážníci předali hlídce Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru