Ústecký 1/2maraton. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Celkem 13 sportovců – dobroběžců se letos za skupinu ADLER postaví na start ústeckého Mattoni 1/2Maratonu. Prostřednictvím Ústecké komunitní nadace poputuje zvýšené startovné hrazené právě skupinou ADLER na vybrané grantové projekty ústeckého regionu. Pomoc je tak adresná a každý donátor přijde do přímého styku s organizací, které se rozhodl pomoci. 

„Charitativní podpora v rámci půlmaratonu je jednou ze součástí strategie společenské odpovědnosti firmy. Přesně pro tuto situaci platí heslo: nemůžeme pomoci každému, ale každý může pomoci někomu. Pro naše kolegy jsme připravili nejen trička s označením dobroběžci, ale především několikastupňový trénink pod vedení odborné trenérky, která zájemcům zhodnotila jejich styl a doporučila vhodné běžecké techniky,“ dodává personální ředitelka ADLER Jana Kučerová.

Jak potvrzuje i PR manažerka Ústecké komunitní nadace Nikol Röhrichová, budou mít na akci vlastní stánek, kde budou dobroběžce podporovat, umožní jim uložení věcí, pitný režim apod.

Ústecký závod, v pořadí již osmý, láká běžce na trať podél řeky Labe s výhledem na České středohoří. Dalším tahákem je okolní průmyslová krajina a právě kvůli jejím proměnám si běžci závody na severu vybírají. Žádné jiné město nemůže nabídnout takovou rozmanitost na každém kilometru jako právě Ústí nad Labem. Rekordy závodu, který byl oceněn zlatou známkou Mezinárodní asociace atletických federací, padly v loňském roce, mužský dosáhl času pod jednu hodinu, přesně 0:59:14 a ženský 01:06:06.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru