Pivovar Heineken staví na Ústecku nové distribuční centrum
Stavba distribučního centra.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Distribuce piva ve velkobřezeneckém pivovaru Heineken bude od října letošního roku mnohem jednodušší. Pivovar se rozhodl pro výstavbu nového distribučního centra. Do Velkého Března se tak přestěhuje stávající distribuční centrum z Ústí nad Labem, včetně zaměstnanců.

Pivovar Heineken Česká republika tak získá moderní a dostatečné skladovací prostory, odpovídající současným přísným standardům a normám. Omezí se převozy a významně se zlepší bezpečnost provozu.

Nové distribuční centrum vzniká zčásti rekonstrukcí původní budovy pivovaru, na níž navazuje stavba nové budovy na původní volné ploše v areálu pivovaru. Vznikne tak skladovací prostor pod střechou o rozloze 2500 m2. Díky novému centru budou ve Velkém Březně k dispozici všechny druhy piv a obalů, které zn. Heineken v rámci České republiky vyrábí, distribuuje a prodává.

„Ušetříme nájem, který jsme museli platit v pronajaté hale v Krásném Březně, budeme moci pružněji reagovat na potřeby trhu, nebudeme muset složitě zavážet a vše budeme mít pod jednou střechou. Nezanedbatelná je také časová i finanční úspora při přesunech piva k zákazníkům. V neposlední řadě bych rád zmínil, že se na kolegy z logistiky z Ústí nad Labem těšíme a věřím, že se nám bude pod jednou střechou lépe spolupracovat,“ uvedl důvody nové stavby Michal Rouč, ředitel pivovaru.

Součástí projektu je i výstavba nové manipulační plochy o rozloze 3000 m2. Bude sloužit k plynulému vjezdu kamionů z ulice Ústecká, což velmi uleví silničnímu provozu v obci, dále jejich otáčení, nakládce a vykládce. Z části se bude moci tato nová plocha využívat i jako skladovací prostor.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru