Radní chtějí Ústečany zapojit do námětů na realizaci projektů ve městě
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Radní města Ústí nad Labem chtějí zapojit veřejnost do námětů na realizaci projektů ve městě. Vyčleněno již bylo pro participativní rozpočet 5 milionů korun a nyní byla radou schválena pravidla pro podávání projektových návrhů a zároveň vyhlášena výzva k podávání návrhů projektů.

Dokumenty byly zpracovány na podkladě zkušeností měst realizujících participativní rozpočet. Datum vyhlášení je stanoven k 1. září a ukončení příjmu žádostí do 31. října letošního roku. „Víme, že se realizace nestihne v tomto volebním období, není to však opatření pro současné politické vedení, ale pro občany, aby mohli spolurozhodovat o využití městských peněz,“ vysvětlila primátorka Věra Nechybová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru