Na Střekově začala revitalizace ulice Nová
Rekonstrukce podchodu v ulici Nová. 3x Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Na příjemnější a bezpečnější cestu do školy se mohou od září těšit děti ze základní školy na Kamenném Vrchu. Stavební dělníci během letních prázdnin provádí rekonstrukci podchodu spojujícího pod rušnou silnicí sídliště se školou.

Karel Rouč, tiskový referent ústeckého magistrátu uvedl, že jde o I. etapu původního projektového záměru "Revitalizace ulice Nová, Ústí nad Labem - Střekov". „Práce, při kterých je podchod zcela uzavřen, potrvají do 31. 8. 2018. Od 3. 9. 2018 bude podchod zprůchodněn a do konce září by měla být stavba dle uzavřené smlouvy o dílo kompletně dokončena. Náklady na realizaci stavby "Rekonstrukce podchodu Kamenný vrch" dle uzavřené smlouvě o dílo (SoD) činí 3 259 410,59 Kč včetně DPH.,“ doplnil Karel Rouč. 

Střekované se ptají, zda bude podchod po rekonstrukci bezbariérový. „bezbariérové přecházení přes ulici Novou v místě podchodu je v projektu řešeno v II. etapě, a to formou bezbariérového místa pro přecházení přes ulici Novou. Tudíž bezbariérové řešení samotného podchodu není součástí probíhající stavby,“ dodal Karel Rouč.

1807 podchod2

1807 podchod3

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru