OBRAZEM: Sportoviště Sektorové centrum ovládly příměstské letní in-line tábory
Příměstský tábor na víceúčelovém sportovišti Sektorové centru. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Spousty sportu a zábavy si o letních prázdninách na víceúčelovém sportovišti Sektorové centrum užívají malí Ústečané. Dům dětí a mládeže ve spolupráci se spolkem Inlineskating.cz zde pořádá příměstské letní tábory spojené s výukou dovedností na kolečkových bruslích.

Sonia Vršínská ze spolku Inlineskating.cz uvedla, že každý týden se tábora účastní na padesát pět dětí. „Na všech devět týdnů prázdnin jsou tábory již od zimy plné. Doplňujeme jen náhradníky, když například někdo onemocní,“ doplnila Sonia Vršínská.

Jedním z účastníků tábora byl devítiletý Víťa. „Na in-lin táboře jsem byl už loni. Letos jsme jezdili i v parku na Severní Terase. Když pršelo, tak jsme skládali vlajku. Moc se mi tu líbilo,“ řekl Vítek.

Spolek Inlineskating.cz pořádá příměstské letní tábory nejen s ústeckým Domem dětí a mládeže. Své aktivity rozšířil i do dalších měst v Ústeckém kraji. „Jeden příměstský tábor proběhne v Chlumci, tady je kapacita již taky plná. V těchto dnech nám skončil jeden příměstský tábor v Děčíně a další proběhne v týdnu od 13. do17. srpna. Tady máme pár míst ještě volných, rodiče se všechno potřebné dozví v děčínském Domu a dětí mládeže. Další tábor proběhne v Dubí od 23. do 27. července. Zde taky ještě volná místa jsou. Informace a přihlášky rodiče najdou na stránkách teplického Domu dětí a mládeže,“ dodala Sonia Vršínská.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru