Muž přišel oznámit svoji trestnou činnost. Vloupal se do dvou bytů a šel do vazby
Zloděj. Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Most, Ústí nad Labem - Policisté v Mostě se zabývají případem muže z Chomutovska, který přišel oznámit svoji trestnou činnost. Jde o hříšníka, který se teprve letos v červnu vrátil z vězení. Je zpátky za mřížemi, šel do vazby.

Policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže vloupáním, porušování domovní svobody a poškození cizí věci 47letého muže z Chomutovska. Ten se měl dopustit dvou krádeží vloupáním v bytech.

"Minulý týden měl na sídlišti Zahradní v Mostě vniknout za použití násilí do bytu, kde však nic k odcizení nenašel. Majiteli bytu způsobil škodu za 4 000 korun, když poničil vstupní dveře. Dva dny před tím se vloupal do bytu v Ústí nad Labem, kde odcizil peníze a šperkovnici," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Poškození vyčíslili škodu na několik tisíc korun. Lup ukryl nedaleko domu v křoví, kde byl nalezen a zajištěn.

Vyšetřovatel podal podnět na vazební stíhání a soud vazbu uvalil. Pro majetkové delikty byl muž již v minulosti stíhán a letos v červnu přišel z výkonu trestu odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru